Външни ролетни Щори
Външни ролетни щори в цвят по RAL

ВЪНШНИ РОЛЕТНИ ЩОРИ


Предимствата на външни ролетни щори, е огромна пред вътрешните щори, те отблъскват лъчите още преди да са навлезли във вашият дом. 

Външните ролетни щори се изработват от PVC, алуминии и комбинация от PVC и алуминий кутия.Алуминиевите компоненти могат да бъдат боядисани в цвят по RAL каталог или дървесен декор, докато при ПВЦ не е възможно. Алуминиевите външните ролетни щори са с алуминиев ламел който е запълнен с пено-полиуретан, осигуряващ допълнителна шумоизолация и топлоизолация.

Управление на ролетни щори



 Управление на външните ролетните щори бива ръчно – чрез ширит или въже, управление с манивела, както и с електромотор – с бутон на стената или дистанционно.
Управлението на ролетните щори с електромотор e голямо удобство, по този начин  управлявате вашите щори от разстояние. Може да настроите щорите да се движат  самостоятелно или в група от няколко щори.


Външните ролетни щори подобряват неприкосновеността на личния ви живот предпазвайки ви от любопитни съседски погледи и случайни минувачи.Те превръщат домът или офисът ви в изключително уютно и привлекателно място. Ролетните щори са особено подходящи за хора целящи икономичност. Те създават уют и топлина в дома ви, осигурявайки ви допълнителна изолация през студените зимни дни, като запазват топлината, и по този начин намаляват разходите ви за електроенергия.




Дотук накратко представихме предимствата на външните ролетни щори като екстериор, които никак не са малко. Но ако все пак предпочитате вътрешните щори или добре познатите ни пердета, то знайте, че те перфектно се комбинират с външните ролетни щори.


За повече информация: щори.com

Коментари

Популярни публикации от този блог